Jaga i Namibia

Vill du uppleva ditt livs äventyr då tycker vi att du ska följa med oss och jaga i Namibia.

 

ARU Game Lodges

ARU Game Lodges erbjuder en utmärkt möjlighet att bo i två av Namibias bästa jakt lodger och att få jaga i två mycket olika områden under samma jaktresa.

ARU:s loger ligger i fridfulla och naturliga omgivningar med mycket vilt, naturen varierar från gräs rika savanner till floder och berg. De exklusiva halmtäckta hyddorna är mycket rymliga och har luftkonditionering med hög standrad.

ARU är den perfekta platsen att få hela familjen på en jakttur. Icke-jägare och barn kan njuta av poolen, guidade foton safaris till fots eller i ett safari fordon, ATV, ridning, fitness, bastu, spa, lerduveskytte och även shopping i Windhoek kan erbjudas.

På ARU har du en stor chans att skjuta medalj trofér, stor vikt läggs vid att jaga etiskt. Jakten är arangeras normalt så att du spenderar 3-4 jaktdagar på en lodge följt av 3-4 jaktdagar vid den andra lodgen. De två lodgerna skiljer sig mycket från varandra vad gäller biotop, och det är mycket spännande att få uppleva båda lodgerna under en och samma resa. Du jagar alltid med PH (Profecional hunter)

ARU kan också erbjuda jakt i norra Namibia över en yta på 25.000 hektar unfenced område – här är det möjligt att jaga storvilt så som bufflar, elefant, lejon, krokodil, flodhäst, hyena och leopard. Här kan du också hitta röd lechwe, blackfaced impala, roan, sobel och reedbuck.

Hajfiske från land kan också erbjudas.

Kontakta oss för offert »